HUDSON ALMERE

HUDSON ALMERE Almere means great food in English

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 83 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hudson Almere. Meer weten? Ontdek meer

19 nov 2021 om 20:02 Bezorging lang, boven 60 min. Bijgerechten zijn super duur voor zo kleine porties, cinamon bread was van de vorige dag, erg droog. In de restaurant zal die terug gaan naar de keuken. In total zijn de porties kleiner geworden en de prijs is verdubbeld
17 nov 2021 om 21:27 Eten was op zich lekker maar bij aankomst friet en bijgerecht koud. Bezorging duurde best lang
10 nov 2021 om 9:08 Eten kwam 20 min te laat. Eten was wel echt erg lekker. Ik bestel zeker nog een keer.
9 nov 2021 om 19:47 Het eten was zoals altijd heerlijk! De bezorger zelf (Tyrell) was tijdens de bezorging aan het bellen en klaagde via de telefoon dat er geen lift was waar hij moest bezorgen. Als hij mijn eten moest vertegenwoordigen had ik hem ontslagen.
20 okt 2021 om 19:35 Great good fast delivery.
14 okt 2021 om 21:04 Burgers waren prima, gelukkig wel warm. Bezorging duurde in plaats van 25min een uur helaas.
26 sep 2021 om 16:00 A. Mazing.
19 sep 2021 om 18:59 Heerlijke avocado burger + shortbread. Netjes verpakt en bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger. Erg genoten!
16 aug 2021 om 0:43 Eten was prima. Bezorging 30 min te laat maar vriendelijk.
12 aug 2021 om 15:10 eten was lauw, haar op de burger gevonden, frietjes kosten 5 euro maar je krijgt ze in hele kleine stukjes gebroken geleverd lange zitten te wachten op de bestelling... niet te vergelijken met de service en qualiteit als je naar het restaurant gaat
2 aug 2021 om 11:57 As always delicious!
15 jul 2021 om 20:27 Lekker, zou lekkerder zijn als je niet 2 uur op moet wachten.